Sign in to follow this  
Followers 0
njdevils_info

Editing a post issue...

17 posts in this topic

So I posted a message under the "Official Trade Gio" thread and, as always, I made several glaring spelling mistakes. In fact I'm sure I'll be making some here as well.

In any event, I went to go edit the post and to my surprise, the editor cut out half of the post! I tried both the quick and the full to no avail.

I know there were issues earlier, but I can't post in that thread...

Edit: I can edit this fine though....

Edited by njdevils_info

Share this post


Link to post
Share on other sites

That is a weird one DevsInfo. Let me know if you can repeat it in the Hell forum maybe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

When you go to quote that post, everything between where the image was supposed to start and the :evil: smiley disappears. Wonder if it has something to do with posting images?

Edit:

It definitely seems to be so. Might even be a conflict between the smilies, the IMG tag and the IMAGE tag.

Edited by RowdyFan42

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please don't get rid of the IMAGE tag! :evilcry:

I did notice that it converts IMG to IMAGE once posted though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

:P

Perhaps having the IMAGE tag set up to provide the exact same code as IMG wasn't such a good idea after all. We'll have to tweak it a bit.

And Sammy, I've noticed that some of your picture posts in AH have been having problems lately. Is that related to this or is it just bad code (unclosed URL tags, etc.)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Usually unclosed tags or missing parts that I'm too lazy to go back and fix. That one in the Christina post was a prime example.

However, every now and then, not very often, I will post with an IMAGE tag and it won't work, if I change it to IMG it works fine. Kind of odd.

Also, it seems to have gone back to the old way where x amount of pics will be too much but if you remove the extras and then post them right away they'll become part of the first post. Used to say that there would be too many pics in the combined post. Anyways, this is a good thing so hopefully you won't change that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Test:

Lorem ipsum yadda yadda yadda...

[image]style_emoticons//koolaid.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":koolaid:" border="0" alt="koolaid.gif" />

:dance:

Share this post


Link to post
Share on other sites

That didn't work. Quoting/editing produced this:

Test:

Lorem ipsum yadda yadda yadda...

[image]style_emoticons/default/koolaid.gif" style="vertical-align:middle" emoid=":koolaid:" border="0" alt="koolaid.gif" />

:dance:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey did you fix it Rowdy?

I was just going to post in this thread with the same issue when I edit the Keepers thread, but I just opened in to edit in another window and it comes up fine now. It was doing that weird stuff for the "hail" smiley before.....but looks fine now.

Edited by ThreeStars

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't think I fixed it... the last time I did anything was before my last test.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I think I must have missed that change... why is that important to you sammy?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aww man, whatever you guys "fixed" is causing this again:

"Sorry, but when your post merges with your previous post, you will have used too many images in your combined posts".

I thought I had that loophole back. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, DM. Wasn't actually expecting it. Hope you're better.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
Followers 0