Jump to content

Photo

Cannot mark forums as read


  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1 StarDew

StarDew

    General Manager

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,741 posts

Posted 13 November 2010 - 07:03 PM

When I click the little porthole it used to go dim and the forum was marked as read. Now it doesn't do that. Anyone else having this issue? I have to go into the forum and mark it as read.

btw the njdevs icon is gone from bookmarks since the upgrade. It now looks like a blue radioactive icon. Yikes!

Thnx a bunch. :)
  • 0
Dew
So long and thanks for all the fish.
TIMEX RULES!!

"When we were struggling at the beginning of the year we were wondering what was wrong and trying to find reasons. At the end of the day, all we had to do was look in the mirror and the answers were right there." -- Sergei Brylin 12/2/2007

#2 StarDew

StarDew

    General Manager

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,741 posts

Posted 18 November 2010 - 02:53 PM

Okay, I will add some information and I want someone to test it, please.

If I join the forum and mark forums as read via clicking the portal, such as The Marketplace, and then read Hell, since that is only what I read currently, finish with Hell then return to main page and try to click the portal to mark forums that have new posts As Read, I see the green loading message and nothing is marked as read unless I go in and do it manually. Now I am just using the Mark Board As Read before I logout.

I guess I am the only one this happens to. I will use my workaround as I do with the font stuff. Just wanted folks to know.
  • 0
Dew
So long and thanks for all the fish.
TIMEX RULES!!

"When we were struggling at the beginning of the year we were wondering what was wrong and trying to find reasons. At the end of the day, all we had to do was look in the mirror and the answers were right there." -- Sergei Brylin 12/2/2007

#3 DevilMinder

DevilMinder

    Owner / Administrator

  • Admin
  • 9,034 posts

Posted 18 November 2010 - 06:23 PM

The loading issue is a known bug with the software. They keep trying to fix it, too many browsers to combat with.

The mark read issue seems to be reoccurring with you. It might be frequency of visits or some stronger level of browser security you are using since it relies on cookies to work correctly.
  • 0

#4 RowdyFan42

RowdyFan42

    A Legend

  • Tech Support
  • 12,622 posts

Posted 18 November 2010 - 09:52 PM

The mark as read issue: I tried it today on my work PC, got the same results as Dew. Then again, something weird happened with that browser (I think it's the most recent version of Firefox) earlier this week and I lost many of my settings. I just tried it now on my laptop (again, most recent version of Firefox) and it is working.
  • 0
Posted Image of the Devils' mascot, NJ Devil, and Posted Image of all mascots far and wide.

IT IS VERY HARD TO WIN ONE STANLEY CUP, FORGET ABOUT THREE... and maybe it's high time some of you actually APPRECIATED THAT instead of treating it like it's some flipping birthright because for some random reason you rooted for the damn Devils!!!!! Posted Image


AHLFans.net - American Hockey League fan forums

#5 StarDew

StarDew

    General Manager

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,741 posts

Posted 18 November 2010 - 10:34 PM

The loading issue is a known bug with the software. They keep trying to fix it, too many browsers to combat with.

The mark read issue seems to be reoccurring with you. It might be frequency of visits or some stronger level of browser security you are using since it relies on cookies to work correctly.


I didn't think that was an error but just a step. Loading is fine, lots of apps say loading or something to that effect. As far as cookies, I delete mine from this site 2x a month. Are you suggesting I do it nightly?

The mark as read issue: I tried it today on my work PC, got the same results as Dew. Then again, something weird happened with that browser (I think it's the most recent version of Firefox) earlier this week and I lost many of my settings. I just tried it now on my laptop (again, most recent version of Firefox) and it is working.

I am using FF 3.5.5. Rowdy. I was told the newer versions are buggy so I stayed with this version. Are you suggesting I upgrade to 3.6? Aiye, I hate updating FF because I lose my settings. I always backup my bookmarks so I can reload them if they get lost.
  • 0
Dew
So long and thanks for all the fish.
TIMEX RULES!!

"When we were struggling at the beginning of the year we were wondering what was wrong and trying to find reasons. At the end of the day, all we had to do was look in the mirror and the answers were right there." -- Sergei Brylin 12/2/2007

#6 UnderDogX

UnderDogX

    Graphics Master

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,790 posts

Posted 18 November 2010 - 11:39 PM

Having the same issue with Safari....not a big deal but I'm compulsive :)
  • 0
'05-'06 Hobey Baker Award Winner (Best Rookie Poster)

*click click* *whistle whistle* "Its my thing, my trademark...its what I do."

#7 RowdyFan42

RowdyFan42

    A Legend

  • Tech Support
  • 12,622 posts

Posted 19 November 2010 - 10:15 AM

Weird, now it's working on my PC at work too.

I didn't think that was an error but just a step. Loading is fine, lots of apps say loading or something to that effect. As far as cookies, I delete mine from this site 2x a month. Are you suggesting I do it nightly?

I have a hard time seeing how it'll help. You shouldn't have to delete your cookies at all.


I am using FF 3.5.5. Rowdy. I was told the newer versions are buggy so I stayed with this version. Are you suggesting I upgrade to 3.6? Aiye, I hate updating FF because I lose my settings. I always backup my bookmarks so I can reload them if they get lost.

I'm not necessarily saying you need to upgrade, I was just listing what I use for a point of reference.

I think I have Chrome and Safari installed, I'll have to try those later when I get time.
  • 0
Posted Image of the Devils' mascot, NJ Devil, and Posted Image of all mascots far and wide.

IT IS VERY HARD TO WIN ONE STANLEY CUP, FORGET ABOUT THREE... and maybe it's high time some of you actually APPRECIATED THAT instead of treating it like it's some flipping birthright because for some random reason you rooted for the damn Devils!!!!! Posted Image


AHLFans.net - American Hockey League fan forums

#8 StarDew

StarDew

    General Manager

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,741 posts

Posted 19 November 2010 - 03:02 PM

ROFL I deleted all my cookies last night and now it doesn't work at all. Yikes. LOL
  • 0
Dew
So long and thanks for all the fish.
TIMEX RULES!!

"When we were struggling at the beginning of the year we were wondering what was wrong and trying to find reasons. At the end of the day, all we had to do was look in the mirror and the answers were right there." -- Sergei Brylin 12/2/2007

#9 UnderDogX

UnderDogX

    Graphics Master

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2,790 posts

Posted 27 November 2010 - 10:34 PM

A little quirk I found about this whole issue...if I come to the site using my favorites link or typing the url in the address bar I can alway immediately click on the portholes marking each forum as read....however if I visit the site, navigate in and out of forums and topics then use the header to navigate back to the "home" page that is when I have issues clicking on the portholes to mark the forums as read...if that makes sense
  • 0
'05-'06 Hobey Baker Award Winner (Best Rookie Poster)

*click click* *whistle whistle* "Its my thing, my trademark...its what I do."

#10 StarDew

StarDew

    General Manager

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,741 posts

Posted 27 November 2010 - 11:03 PM

Yup, that is what happens. That is how I always navigate the site.
  • 0
Dew
So long and thanks for all the fish.
TIMEX RULES!!

"When we were struggling at the beginning of the year we were wondering what was wrong and trying to find reasons. At the end of the day, all we had to do was look in the mirror and the answers were right there." -- Sergei Brylin 12/2/2007

#11 DevilMinder

DevilMinder

    Owner / Administrator

  • Admin
  • 9,034 posts

Posted 06 December 2010 - 06:02 PM

I can replicate this now too. I will send a ticket and see what they say.
  • 0

#12 DevilMinder

DevilMinder

    Owner / Administrator

  • Admin
  • 9,034 posts

Posted 06 December 2010 - 09:26 PM

tech support reports back that the problem is our custom skin. If the problem is critical for those of you, you can use the default. We are going to be getting a new skin soon, the current skin developer has gone out of business and hasn't updated.
  • 0

#13 StarDew

StarDew

    General Manager

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,741 posts

Posted 06 December 2010 - 10:30 PM

I have worked around this issue. I am glad that you were able to verify this as an error. Economy has hit skin developers too. Yikes!
  • 0
Dew
So long and thanks for all the fish.
TIMEX RULES!!

"When we were struggling at the beginning of the year we were wondering what was wrong and trying to find reasons. At the end of the day, all we had to do was look in the mirror and the answers were right there." -- Sergei Brylin 12/2/2007




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users