Jump to content

Photo

"Complete Edit" button doesn't work


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 nmigliore

nmigliore

    A Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13,209 posts

Posted 08 October 2007 - 10:36 AM

When I go to edit a post and hit "complete edit" it doesn't work.. I have to then click "Use full editor" then click "Submit".. its nothing too big but it kinda gets annoying to edit posts..

fghdfghfdgh test tezxt texxxxst


----Worked for me -DM

Edited by DevilMinder, 11 October 2007 - 07:46 PM.

  • 0
LETS GO METS
LETS GO DEVILS

"Take all that clubhouse [expletive] and all that, throw it out the window. Every writer in the country has been writing about that [expletive] for years. Chemistry don't mean [expletive]."

- Jim Leyland

#2 DevilMinder

DevilMinder

    Owner / Administrator

  • Admin
  • 9,005 posts

Posted 11 October 2007 - 07:47 PM

Are you still having the issues? What browser and version are you running ?
  • 0

#3 nmigliore

nmigliore

    A Legend

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13,209 posts

Posted 16 October 2007 - 02:01 PM

Are you still having the issues? What browser and version are you running ?


Works now O.o.. and Im using the normal version of the site with Firefox
  • 0
LETS GO METS
LETS GO DEVILS

"Take all that clubhouse [expletive] and all that, throw it out the window. Every writer in the country has been writing about that [expletive] for years. Chemistry don't mean [expletive]."

- Jim Leyland




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users